23. august 2017

Hvorfor SEO er vigtig

Søgemaskineoptimering er enormt vigtigt i vores moderne verden, hvor alt efterhånden findes på online platforme. Internettet er blevet til digital markedsplads, hvor man kan opdatere, slå indlæg op, men som det vigtigste af alt kan man finde lige det man har brug for.

Google fungerer som et register for opslagsværket, hvor man ved hjælp af søgeord hurtigt og let kan søge efter dét, man lige står og mangler. Man behøver ikke at vide hvor og af hvem man vil købe eller handle med. Det eneste man skal vide er hvad man leder efter. Det er her, søgemaskineoptimering kommer ind i billedet. Alle søgeresultater vises i Googles organiske søgeresultater. Med SEO udnytter man dette digitale opslagsværk, så man bliver mere synlig.

Antallet af hjemmesider er utallige og konkurrencen er derfor stor. Derfor er det nødvendigt at investere søgemaskineoptimering, for at kunne begå sig i konkurrencen. Med en tilfældig søgning på google vil du erfare, at listen over søgeresultater på Google kan være flere hundrede sider lang. Det er én af de største årsager til at overvejer søgemaskineoptimering ind i online markedsføring. Ettrup Medias erfaringer med søgemaskineoptimering har vist os, at de fleste forbrugere ikke kigger videre efter de tre første hjemmesider i søgeresultatet. 90% søger i dag på Google efter det de mangler. Over 50% køber hos dem de finder på Google. Men under 5% går videre til side 2. Så hvis din virksomhed ikke findes blandt disse resultater, er din hjemmeside heller ikke relevant i kundens univers. Søgemaskineoptimering og omtale betyder så meget for Google, at man nærmest ikke kan markedsføre sig uden. Man kan som hjemmeside have det pæneste design, de bedste tekster og anden god online markedsføring, men alligevel ligge bagerst i køen. Bliver man ikke fundet på Google tiltrækker ingen kunder. Tid er penge, så det er vigtigt at komme forrest, hvis man vil fremad. Det kommer man med søgemaskineoptimering fra Ettrup Media – også uden uendelig kapital til online markedsføring.

 

Læs om fordele og ulemper ved AdWords