15. august 2017

Fordele ved SEO

Søgemaskineoptimering, også kendt som SEO, bruges for at få højere placeringer hos søgemaskiner som for eksempel Google. Der er mange der er skeptiske overfor fremgangsmetoden og den tid SEO tager. Så er der ren faktisk værdi i at investere i søgemaskineoptimering og derved en høj placering i Googles organiske søgeresultater?

Ja, det er der med sikkerhed. Faktisk er søgemaskineoptimering én af de bedste og mest anerkendte strategier inden for online markedsføring. Det smarte er at man løbende kan justere teksterne på sin hjemmeside, så de passer til de søgeord, potentielle kunder bruger, når de søger på Google eller andre søgemaskiner. Det er et faktum at hver dag køber potentielle kunder hos dine konkurrenter, fordi de ikke fandt dig på Google. 90% søger i dag på Google efter det de mangler. Over 50% køber hos dem de finder på Google. Men under 5% går videre til side 2 på Google. Derudover er søgemaskineoptimering også på sigt en billig strategi, da man med søgemaskineoptimering tager udgangspunkt i de organiske søgeresultater på Google. Det betyder at kliks er gratis, i modsætning til AdWords. På den måde bliver synligheden baseret på søgemaskineoptimering gratis, og du betaler ingen ekstra udgifter, efterhånden som flere klikker sig ind på din side. Det betyder at man med SEO betaler for vedligeholdelsen af sin organiske søgeresultater, og det er der god grund til.

Google er den mest anvendte søgemaskine i Danmark, blandt andet fordi man her kan søge præcist på dét, man leder efter, uden nødvendigvis at vide, hvem der kan levere det. Og netop denne faktor tages der enorm højde for i søgemaskineoptimering, fordi man benytter sig af nogle søgeord i søgemaskineoptimeringen, som dels er essentielle for virksomheden og dels giver hits i Googles organiske søgeresultater.

Når det drejer sig om søgemaskineoptimering fokuserer man på de organiske søgeresultater. Det er det vigtigt at pointere, at søgemaskineoptimering er en løbende proces, der aldrig er gjort færdig. Der er uden tvivl også ulemper ved søgemaskineoptimering som strategi inden for online markedsføring, eftersom at man skal kunne holde trafikken kørende. Med et SEO-abonnement hos Ettrup Media kan du let og smertefrit undgå denne ulempe ved søgemaskineoptimering. Hvordan spørger du sikkert? Med et SEO-abonnement fra Ettrup Media får du løbende tilpasset dine tekster og offentliggjort flere, så din virksomhed fortsat vil være højt placeret i Googles organiske søgeresultater.